Milici Pavlović jako je tajnstvena kada je u pitanju njen ljubavni život. Na pitanje sedme sile na tu temu obično je odgovarala zagonetnim smeškom, pa je mnoge iznenadilo kada je potvrdila da je u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem. I dok su mnogi iščekivali da pevačica obuče venčanicu usledio je raskid. 

"Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo je da se dese baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni uneli neku lepu energiju u moj život. E sad – neko je završio s 'dabogda propao', neko ovako, a neko onako. Sve te moje pesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirisali su me mega",kazala je Milica, pa se osvrnula na odnos sa sportistom.

"Ispala sam fer, jer ja od toga da o tome ne pričam, ispalo je na Tviteru: 'Evo je ova nevina' Daleko od toga. I onda sam bila iz priče daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu ja da ti otkrijem još nekog, ali to nema veze", rekla je za "Kurir" Milica i naglasila da nikada nije bila u emotivoj vezi sa kolegom. 

"Izlazila jesam, bila nisam. Izlazila sam sa više njih: neko lepo piće, šetnja, priča. I sa svakim od njih sam ostala u super odnosima. Ali meni je tada, u tim momentima, bilo krenulo snimanje albuma, koncerti, nema me, a taj neko ode svojim poslom. Nikako nismo kliknuli na kraju i nikad se to nije završilo da smo se nekako zgadili. Prosto, izlazimo i put nas navede negde drugde, ali kad se sretnemo, super smo", rekla je Milica koja je svojevremeno ispričala da je jedno ljubavno razočaranje na nju ostavilo veliki trag.

 "Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima", ispričala je za "Story" nedavno.

"Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe. Nije trebalo da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična", rekla je Milica.

Pogledajte još fotografija Milice Pavlović u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna