Nikola Rađen priprema se da se zavetuje na večnu ljubav svojoj trudnoj izabranici Milici Ristić, koju je verio u manastiru Draganac.

"Možda nije klasična slika sa veridbe gde se okači prsten i napiše 'I said yes', ali ništa kod nas nije klasično i uobičajno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim i zbog toga želim da zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i prelepom danu!", napisala je tada Milica, a svi su iščekivali uskoro i svadbeno veselje. Neki su nagađali da se Nikola već oženio daleko od očiju javnosti, međutim njegova bivša supruga Ana Kokić, tvrdi da to nije tačno.

"Nije se oženio, ja ne znam da se oženio, verio se. Mi smo u odličnim odnosima, u kontaktu smo zbog dece i ovako, nismo neprijatelji, prijatelji smo i on sa mnom deli neke svoje planove, što zbog dece, što zbog organizacije i ja vrlo dobro znam i kada je svadba i kada bude bila ja ću mu čestitati", rekla je za "Republiku" Ana koja je za razliku od bivšeg supruga nije zaljubljena.

"Ne, nisam. To ne možete da planirate, ali sam sada mnogo skoncentrisana na posao i onda ni ne razmišljam o tome", rekla je pevačica koja za buduću Rađenovu suprugu ima samo lepe reči.

"Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno", rekla je Ana svojevremeno.

Još fotografija Milice Ristić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Milica Risitic Milica Risitić devojka Nikole Rađena

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna