Da su najveće zvezde zapravo najskromnije i najjednostavnije dokazuje i sledeća priča. Popularni pevač Zdravko Čolić često je sa porodicom obedovao u jednoj beogradskoj kafani u kojoj je tada radila nekadašnja kuvarica, a danas blogerka Sandra Đuretić.

Budući da je često posećivao restoran u kojem je radila, Sandra je tačno znala šta Čola voli da jede, a to je ovom prilikom i otkrila.

"Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo", otkrila je ona za "Grand Online".

zdravko colic
Kurir / Dragana Udovičić 

Zdravko Čolić, podsetimo, sa suprugom Aleksandrom ima ćerke Unu i Laru, i dok se njegova lepša polovina i mlađa naslednica nikad ne eksponiraju javno, starija ćerka Una veoma je aktivna na društvenim mrežama zbog čega često privlači pažnju medija.

"Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim", otkrio je slavni pevač nedavno za Hrvatsku radioteleviziju (HRT).

"Teško je s medijima se boriti, mada ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su deca u pitanju, onda možda i reaguješ malo i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom, pa su uvek 'ćerke Zdravka Čolića', dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš da reaguješ, a ovo ostalo, ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže", priznao je Čola jednom prilikom. 

Fotografije Une Čolić možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/UnaČolić Ćerka Zdravka Čolića promenila frizuru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna