Ivu Štrljić često možete sresti u šetnji centralnim beogradskim ulicama, a koja god prilika da je u pitanju glumica ne odstupa od jednog pravila - elegancije.

"Ja glamur obožavam, moram vam priznati. Kad bih mogla da biram, i u teretanu bih odlazila u glamuroznoj haljini, u nekim šljokicama, u nečemu crvenom, u nečemu često možda može da se kaže i preteranom. Više volim da se obučem sa strašću nego tek tako nešto da obučem. Čak i kada odlazim do prodavnice i kada idem na neku opuštenu kafu uvek je to nekoliko koraka više nego što bi se možda neko drugi obukao", rekla je Iva za "Kurir" televiziju.

Njen zaštitni znak je crveni karmin, po kojem je mnogi prepoznaju.

"Može da se kaže da je to crveni karmin, ja najviše volim crveni karmin i volim kada na sebi imam neki crveni detalj. Zato što mislim da je to boja neke posebne snage, nečeg moćnog u nama. Svako može da se pojavi u nečem crvenom i da mu dobro stoji", istakla je glumica.

Iva Štrljić je ove godine proslavila 45. rođendan, a za zategnuto telo i mišiće često dobija komplimente. Pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost su, kako je jednom prilikom otkrila, zaslužni za njenu vitku liniju.

"Plivanje je, pored kaldrma fitnesa, moja omiljena rekreacija. Spoj brzog hoda i dugog plivanja je ono što mi uvek najbolje pomaže da održim dobru formu, ako tome naravno dodamo i pažljivu ishranu. Ja u šali volim da kažem 'kaldrma fitnes', pa je to moje postalo toliko poznato. Dešava mi se da mi ljudi na ulici priđu, tako da je kaldrma fitnes postao ozbiljan brend. To su velike kilometraže, nije da ja izađem, pogledam tri butika i vratim se kući. Jednom sam išla od Beogradskog dramskog pozorišta do Belvila", ispričala je ranije glumica.

Još fotografija Ive Štrljić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivastrljicofficial Iva Štrljić ima izvajano telo u petoj deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna