Marija Mikić uživa u prvim mesecima sa naslednicom Đurđom, ali u prvim nedeljama trudnoće, budući da ona i njen verenik Jovan, koji ima i sina iz prvog braka, čekaju drugo zajedničko dete.

Pevačica otkriva da jedna osoba iz njenog okruženja već zna pol druge bebe, a Marija priznaje da ovog puta priželjkuje sina.

"Postoji jedna osoba koja već zna pol bebe, ali nama je bitno da je sve u redu. Saznaćemo pol kada od svih obaveza uspemo da organizujemo žurku povodom otkrivanja pola. Prenatalni test je gotov. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti", otkrila je pevačica svojim pratiocima na Instagramu, pa dodala:

"Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo."

marija mikic trudna.jpg
Instagram / wwwmarijamikiccom 

Marija je ispričala i da se suočavala sa pojedinim negativnim komentarima na račun toga što je mesec dana nakon porođaja ostala u drugom stanju. S vremena na vreme je pomišljala da se oglasi tim povodom, a onda je ipak odlučila da zanemari takve reakcije i da uživa pored svoje bebe i partnera, iščekujući novog člana porodice.

"Bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni, a to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše, ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: 'A, jadni oni'. Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni", zaključila je pevačica.

Marija Mikić je, inače, otvoreno govorila o problemima sa kojima se suočavala dok je pokušavala da ostane u drugom stanju. Pre nego što je zatrudnela sa Đurđom imala je tri spontana pobačaja, a razlog je bila trombofilija.

"Imala sam tri spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte, jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se, a jedva čekam da dođem kući da plačem", ispričala je svojevremeno Marija u emisiji "Realna priča" i dodala:

"Nije mi prijatno, ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko Nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa."

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija Mikić na festivalu "Pesma za Evroviziju '22"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna