Pandemija korona virusa uticala je na brojne profesije, a čini se najviše na muzičku industriju. Zbog zabrane okupljanja nastupi nisu mogući, pa se muzičari dovijaju kako da prežive. I Leontinin bivši muž Fili Pat susreo se s finansjiskom krizom, zbog čega je došao na ideju da pokrene novi posao.

"Nema primanja u muzici i ja sam čovek od akcije. Od starta sviram violinu drugačije od drugih. To što sam imao para potrošio sam, i razmišljao sam koji posao ima najmanja ulaganja i shvatio sam da je to to i krenuo da proizvodim pite. Najviše prodajem krompiruše, sir i meso. A malo manje podjednako dobre sa malinom i vanilom", rekao je Pat u jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

Pevačica Leontina Vukomanović bila je tri godine u braku sa Filipom Patom, s kojim ima ćerku Luciju. Upoznali su se na takmičenju bendova u jednom beogradskom klubu. Leontina je tada bila predsednica žirija, dok se Filip takmičio sa svojim bendom. Venčali su se posle samo tri meseca zabavljanja, u septembru 2009. godine, a razveli se nakon tri godine braka.

 Izvor: Lepa&Srećna