Biljana Jevtić i Aca Ilić, jedan od najdugovečnijih i najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a njihov najveći ponos je sin Ivan. Naslednik pevačkog para je apsolvent pravnog fakulteta, a roditelje je neizmerno usrećio time što je vredan i marljiv student.

"Kad ode na ispit, Bilja i ja ustreptali čekamo poziv. On se ne javlja, a mi jedno drugo nagovaramo 'zovi da vidiš šta je uradio'. Onda kažemo 'možda još nije završeno', pa nastavimo da čekamo. I, kad već izgubimo nadu i zaključimo 'verovatno nije položio, ali neće još da javi da nas ne obeshrabri', zazvoni telefon. Kad čujem 'položio, desetka', sve što sam postigao čini mi se nevažnim. Ispunio je sva naša očekivanja. Malo je reći da nas je usrećio", rekao je nedavno za Hello! Aca koji je i otkrio da li je bio strog otac.

"Kad bi me pitali da li sam strog, govorio sam da nema vremena za spartansko vaspitanje, već samo za ljubav. Nećete pogrešiti ako dete bezuslovno volite, tako ćete samo napraviti čoveka koji će sutra tu istu ljubav prenositi dalje", smatra Aca.

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića
Antonio Ahel/ATAImages 

Pevački par tvrdi da je Ivan nasledio talenat od njih i da je jako muzikalan, pa su otkrili kakvu su mu planovi kad završi fakultet.

 "On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u 'Zvezdama Granda', ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati", rekao je za "Grand" Aca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna