Leontina Vukomanović poslednjih godina uglavnom se bavi komponovanjem i radom sa decom, ali mnogi se sećaju vremena dok je i sama pevala, snimala albume i nastupala na brojnim festivalima.

U tom periodu, dok joj je u fokusu bila pevačka karijera, Leontina je, kako priznaje, trošila previše novca na garderobu, a modelima domaćih dizajnera nije mogla da odoli.

"Ranije sam bila spremna da odvojim ogromne sume novca na kreacije koje mi se dopadnu. Bankrotirala sam zbog tih svojih želja, jer zaista nisam žalila novac na odeću koja mi se dopadne. Kada je u pitanju domaća moda, nisam pitala koliko nešto košta", rekla je ona za "Alo" i dodala:

"Nikada me nisu interesovale svetske marke, nisam se ložila na brendirane stvari. Uvek sam pratila domaće dizajnere i uživala sam u tome da nosim unikatnu odeću. Pored toga, dosta novca sam davala i na brendiranu obuću."

Ipak, otkako se povukla iza scene, njene želje i potrebe su se promenile.

"Otkako sam se povukla sa javne scene hodam u espadrilama jer su udobne i mogu da pređem čitav grad u njima. Bitno mi je da je odeća koju nosim udobna i više ne trošim puno novca na garderobu", objasnila je pevačica, koja uspeva da uskladi poslovne obaveze i brigu oko ćerke Lucije.

"U poslednje vreme dosta radim, a kada ne radim ja čuvam dete, kod mene nema treće opcije", rekla je ona za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna