Nakon dugogodišnje borbe sa diskus hernijom, Nina Radulović bila je primorana da se podvrgne operaciji kičme, kako bi mogla da nastavi normalno da funkcioniše. Zahvat je izvršen prošle godine, a kvalitet voditeljkinog života od tada je daleko veći, budući da neometano može da obavlja poslovne i privatne obaveze.

U svemu ima veliku podršku sina Lava (11), kojeg je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. Lav je pravi mali džentlmen i na sve načine se trudi da olakša mami.

"Lav mi svakodnevno pomaže, oduvek, a posebno otkad sam se operisala. Od tada nisam podigla ništa teže od dve flaše, jer je uvek tu moj pomoćnik Lav, koji ide u prodavnicu sa zadovoljstvom jer uvek zaradi i neku čokoladu", kroz smeh je ispričala Nina za magazin "Story".

Voditeljkina operacija dodatno ih je zbližila, a Lav je izuzetno brižan dečak, iako ne voli da se to isitče u javnosti.

"Mnogo je brižan i nežan, mada ne voli da to naglašavam u društvu, a ni javno, jer ga je 'blam'. U njegovom uzrastu sve deluje detinjasto i blamantno, svi žele da izgledaju starije i ozbiljnije, a kad odrastu, bude obrnuto. Trudim se da mu stavim do znanja da je najvažnije da ima dobar odnos s porodicom, ispunjen ljubavlju i razgovorom o ljubavi i nežnosti, i da je to lepo, a ne sramota. Jedino tako može uvek da bude srećan i u skladu sa sobom", istakla je Nina Radulović.

Nakon razvoda od Lečića, koji se desio 2017. godine, jedini izabranik kog je voditeljka predstavila javnosti bio je teniser Filip Krajinović. Zabavljali su se nešto više od godinu dana, a onda je usledio raskid.

"Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju", rekao je tada Krajinović za medije.

Još fotografija Nine Radulović pogledajte u galeriji ispod.

ATA Images/Antonio Ahel, Instagram / Nina Radulović Nina Radulović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna