Jasna Milenković Jami je ovih dana gostovala u brojnim televizijskim emisijama, a pored nje je bila i ćerka Lea. Pažnju svih je privukla njena neverovatna sličnost sa majkom.

Priča kako Lea radi i plastične operacije da bi ličila na Jami razbesnela je pevačicu. Ona tvrdi da je tačno zna ko stoji iza toga, kao i da su Instagram profil njene ćerke nasilno "otvorili" da bi se domogli slika. Sada je još jedna slika uzburkala javnost, a na njoj je Jami sa poznatim sportistom...

Reč je o Vanji Grbiću, slavnom odbojkašu koji je napravio svetsku karijeru, a poznat je kao porodičan čovek. On je u braku sa bivšom karatistkinjom Sarom, s kojom ima četvoro dece.

lea i jami-min.jpg
Youtube / TV Pink 

Slika Jami i Vanje datira iz 1996. godine, a krasila je naslovnu stranu magazina TV revija. Na njoj je par u provokativnoj pozi, pa nije ni čudo što su se razbuktale priče o eventualnoj ljubavi zgodnog para.

Prema jednoj verziji, romansa je bila moguća u vreme dok je Vanja igrao u Italiji, a ova slika nije jedina na kojoj su zagrljeni. Druge su u privatnim arhivama.

U svakom slučaju, putevi im se nisu nastavili uporedo, već je i Jami našla svoju sreću u braku sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem.

Dok je Vanja i danas, kako kaže, zaljubljen u svoju ženu Saru, Jami i Peđa su se rastali nedugo nakon Leinog rođenja. Pevačica kaže da, ipak, celog života voli jednog muškarca, ali ne želi da kaže ko je u pitanju.

"Mnogi su ludeli za mnom. Nekako je moja energija privlačila ljude, ali i to što sam dobro radila svoj posao. Umela sam da napravim atmosferu za pamćenje, to se cenilo najviše i zato sam bila u društvu mnogih uticajnih ljudi", ispričala je za "Republiku" Jami.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna