Željko Šašić godinama nije imao dobar odnos sa ćerkom Sofijom koju je dobio tokom braka sa Sonjom Vuksanović. Pevač nije krio koliko mu smeta to što sa ćerkom nije blizak.

"Moja ćerka je dete koje je odrastalo u sredini gde je bilo neminovno da bude na medijskom piku. Da se nisam razveo, ona ne bi bila u toj situaciji", priznao je za "Alo!" Željko i dodao:

"Nisam znao kako da se borim protiv toga. Ona se danas bavi poslom koji je vezan za medije i ako može to da kontroliše, neka joj je srećan put. Kada joj se desi neki skandal, mene ne pita za savet, verovatno pita neke druge. Tešim sebe da svako plaća cenu svojih odluka. Naš odnos je danas jako čudan i to mi smeta jer se ne razumemo. Mislim da me ćerka nije doživela kao roditelja i kao nekoga ko brine. Bio sam i ja u tim godinama, ali neću dozvoliti sebi da ne budem tata jer šta ću onda biti", zaključio je pevač koga je na koncertu Peđe Jovanovića na kom je specijalni gost bio Šašić, dočekalo lepo iznenađenje. Naslednica je došla da uživa u njegovom nastupu.

"Željko i Sofija su ostavili sve nesuglasice iza sebe. Imali su razgovor pre mesec dana i tada su se pomirili. Sofija je sada zrela devojka i nešto što ranije nije mogla da razume, sada joj je jasnije. Željko je bio pažljiv u tom razgovoru, ali nijedne sekunde nije krio sreću što konačno sedi sa svojom ćerkom. Mnogo godina nije imao priliku ni da razgovara sa njom, ni da je zagrli. Sve se sada promenilo. Čuju se svaki dan, a on je potpuno drugi čovek od kada se pomirio sa ćerkom. Sofija mu je sama rekla da želi da dođe na koncert i da podrži svog oca koji je bio gost. Shvatio je da je Sofija odrasla i da njegova bivša žena Sonja više ne može da upravlja sa njom", otkriva izvor Stara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna