Edita Aradinović preživela je velike tragedije. Naime, ona je rođena u sedmom mesecu, sa svega 1,5 kilograma, dok njen brat blizanac nije preživeo. Pevačica do 12. godine nije znala da je imala brata blizanca.

"Druga beba je bila dečak i ja ceo život osećam da u maminom stomaku nisam bila sama. Kad sam bila mala, uvek sam crtala portrete na kojima je pola muški, a pola ženski lik. Tada nisam znala da sam imala brata blizanca. To sam saznala tek sa 12 godina" ispričala je pevačica kojoj je drugi brat preminuo 2005. godine.

"Znali smo da će do toga doći jer je brat imao teži oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kad je imao 21 godinu. Tad ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirica, pa su se, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga bio lepši", prisetila se Aradinovićeva za Hit Informer i dotakla se odnosa sa starijom sestrom Indi.

"S obzirom na to da je razlika između sestre i mene bila velika, nisam mogla da joj zamerim što nije obraćala dovoljno pažnje na mene. U tom dobu su mi bili potrebni razumevanje, pažnja, razgovori koje nisam imala... Zbog svega potisnutog sam dobila želju da pomažem svima oko sebe, i to na način na koji bih volela da je neko sa mnom razgovarao", nastavila je priču pevačica.

"Zbog toga često imam osećaj tereta celog sveta na mojim leđima. To je sindrom u kom imaš osećaj da si za sve kriv i svima želiš da pomogneš. Radim na tome da sebe upoznam i shvatim zbog čega su se neke stvari desile, zašto imam potrebu da pomažem drugima, a zapostavljam sebe", rekla je Edita koja je nedavno oprerisala glasne žice.

"Nemam više promukao glas. Ne mučim se dok pričam. Hvala bogu da sam rešila taj problem. To mi je bio ozbiljan problem. Dugo godina nisam bila svesna toga. Zbog prirode posla sam bojala da se operišem. Osetljive su glasne žice. Kada sam imala prvi nastup drugačije sam zvučala. Bila sam skeptična. Ali taj nastup je trajao 45 minuta. Nekako sam izgurala. Svaki sledeći je bio sve lakši", iskrena je bila Edita za "Blic".

Još fotografija Edite Aradinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/editaaradinovic, Instagram / editaaradinovic Edita Aradinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna