Pevačica Danijela Martinović prošle godine raskinula je dve decenije dugu vezu sa kolegom Petrom Grašom, a iako je ova vest izazvala buru u čitavom regionu, šarmantna plavuša nije želela mnogo da komentariše odnos sa bivšim partnerom već je samo jednom prilikom istakla da je on za nju "lepa prošlost".

Ipak, Danijela je nedavno dala intervju u kojem je komentarisala svoju odluku da se oproba i kao književnica, a tom prilikom iznela je i pojedine detalje i o svojoj privatnosti.

danijela_martinovic_26102019_0008 (1).jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pevačku karijeru, okusila sam popularnost. Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osećam, jer verovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja", rekla je pevačica, prenosi "Story", a potom je navela da je sada situacija potpuno drugačija.

"Sada sam slobodna od samoprezira, od samoosuđivanja, od samoodbacivanja. Znate, niko nas ne može zlostavljati više nego mi sami sebe i to sam shvatila tek sa iskustvom", poručila je ona.

Petar Grašo se nakon raskida sa Danijelom oženio 15 godina mlađom Hanom Huljić, sa kojom je u julu ove godine dobio ćerku Albu, a Danijela je pre nekoliko godina otvoreno govorila o svojoj želji da se ostvari kao majka, iznevši tada vrlo intimne detalje.

Danijela Martinović o srodnoj duši
Youtube/Printscreen/ Index Video/Printscreen/Instagram/Petar Grašo/ Hana Huljić 

"Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine. Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći da budem srećna iako se to nikad ne dogodi", rekla je ona tada za hrvatske medije.

Još fotografija Danijele Martinović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Danijela Martinović Danijela Martinović je okrenula "novi list" u svom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna