Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po svojoj spontanosti, zbog čega je njena publika obožava. Takva je  i na društvenim mrežama, prilikom televizijskih gostovanja, ali i na nastupima. Sada je pevala u jednom tržnom centru i tom prilikom se sporečkala sa obezbeđenjem.

Naime, pevačica u jednom trenutku nije mogla da vidi publiku ispred sebe, te je zamolila članove obezbeđenja da joj ne okreću leđa.

"Nemojte da mi okrećete leđa. Damama se ne okreću leđa, a vi ste meni okrenuli. Pa ako možete malo da se pomerite, ne mogu da vidim dete",  poručila je Bekvalčeva, a obezbeđenje je moglo samo da je posluša.

@maidnuhic2 Natasa prozvala security-e #natasabekvalac#fyp#viral#tuzla♬ original sound - Maid Nuhic

Nataša je nedavno nasmejala sve kada je pristala na prosidbu od anonimnog dečka na Instagramu.

"Iz dana u dan ja počinjem da verujem da si ti moja srodna duša, nisam se razvodio kao ti, ali svaki odnos mi se pokvario. Zato mislim da je najbolje da ja tebe sada verim, ti da pristaneš, i sudar dva baksuza možda skine ovu kletvu koja je evidentno bačena na nas."

Pevačicu je ova poruka nasmejala, pa je odgovorila u svom stilu:

"Četvrta sreća. Daaa!", napisala je Nataša.

Pogledajte još fotografija Nataše Bekvalac u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna