Marijana Mićić u decembru prošle godine rodila je ćerku Anu, a od prvog dana se odlično snašla sa naslednicom, budući da ima dva bratanca o kojima je brinula od njihovog rođenja.

"Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine i sticajem okolnosti te prve godine kad su se oni rodili ja sam skoro pa živela sa njima, i ja zaista oko beba znam sve. Nemam strah. U porodilištu su mi rekli, tačnije babica je rekla mojoj cimerki 'pa vidiš kako Marijana sve zna', a ja kažem 'pa meni je ovo treće', a ona kaže 'kako, pa ovde piše da je tebi prvo dete', ja kažem 'jeste prvo koje sam rodila, ali treće koje imam'. Tako da mi stvarno ide dobro", rekla je glumica i voditeljka u emisiji "Praktična žena".

Marijana Mićić na letovanju sa ćerkom
Instagram/Marijana Mićić 

Marijana do petog meseca trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma. Međutim, višak je izgubila brže nego što je očekivala.

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je?'", ispričala je Mićićeva, koja je tek nakon porođaja počela da jede slatkiše.

"Do trudnoće nikad nisam nešto volela i jela slatko, a otkako sam se porodila nije prošao dan da nisam pojela nešto slatko", priznala je.

marijana micic 2.jpg
Instagram / micic.marijana 

Marijana Mićić je skoro deceniju u srećnoj vezi sa producentom Milošem Marjanovićem, ali još ne planira odlazak pred oltar.

"Nisam se udala, ali kao da sam udata, samo nemam papir da to dokažem. Ali mi stvarno živimo kao da smo u braku. Mi smo zajedno 10 godina, sad će 10, devet i po tačno. Glupo mi je da promenim prezime, jer mi je malo glupo da budem Marijana Marjanović. Dobro mi je i ovako", kroz smeh je rekla voditeljka i glumica, koja priželjkuje da jednog dana živi na selu. Ipak, za ćerku ne pravi planove, već će je pustiti da sama izabere svoj životni put.

"Volela bih da živim na selu. Zamisli živiš na selu i jednom nedeljno prošetaš sa drugaricom ulicom i vratiš se. To je istinska sreća, ne ovo landaranje po gradu, ne znaš gde ćeš, grozno. Tako će moje dete, ona će moći da prošeta jednom, samo tu ispred kuće. Šalim se, nije mi to ideja za nju, neka radi šta hoće, znam da tu pomoći nema, znam po sebi. Sve što hoćeš to ćeš i da uradiš, dok se sama ne opametiš. Tako će da bude. Ali za mamu je to ideja, da se prošetam po seoskoj ulici i da idem kući", rekla je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Marijane Mićić i njenog partnera Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna