Marijana Mićić nikada nije volela da svoj privatni život eksponira javno, pa se sa verenikom Milošem od početka veze retko pojavljivala na javnim događajima i o njihovoj ljubavi nije često govorila u medijima.

Miloš je po zanimanju producent, te je njegova profesija bliska sa Marijaninom, a glumica i voditeljka jednom prilikom otkrila je da je do njihovog upoznavanja došlo sasvim slučajno.

"Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila", otkrila je Marijana svojevremeno. Kako je istakla, Miloš ju je promenio, ali na bolje.

"Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano" rekla je ranije za "Story" Marijana.

Budući da je sa Milošem počela da se zabavlja u 30. godini, drugačije je gledala na muško-ženske odnose nego što je to bio slučaj kad je bila u dvadesetim.

"Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je 'u glavi tačan' za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem", rekla je svojevremeno Marijana, koja je jednom prilikom objasnila i da partner od nje nema nikakva očekivanja, već joj isključivo pruža podršku.

"Mogu da pođem od svog ličnog primera, ali moj partner ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da to ne radim. Jer mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe", rekla je ranije Marijana u emisiji "Magazin IN".

Nakon osam godina veze, prošle godine, stigla je i kruna Marijanine i Miloševe ljubavi - ćerkica Ana. Mićićeva nije krila koliko je priželjkivala prinovu, a otkako se naslednica rodila u potpunosti joj je posvećena.

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

"Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom sreće. Niko nam ne pomaže, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja je čuva, to je zdravo i za mene i za bebu", rekla je Marijana u aprilu ove godine za "Srpski Telegraf".

Još fotografija Marijane i Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna