Marijana Mićić i njen verenik Miloš Marjanović dugo su priželjivali da se ostvare u roditeljskoj ulozi, a san im se ispunio 9. decembra 2021. godine. U porodicu je stigla Ana koja je postala centar njihovog sveta. Voditeljka ne krije koliko uživa u majčinstvu i ističe da je ćerka preslikani tata.

"Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali 10 muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh). Nije ona bez razloga MišAna", rekla je "Story" Marijana i istakla da su imali sreće jer Ana beba za poželeti.

"Pre nekoliko dana njenu lekarku sam zvala u 11 pre podne. Kad sam joj rekla 'dobro jutro', začudila se, a kad je čula da smo se upravo probudile, zaključila je da smo zaista srećni roditelji", rekla je Marijana koja je sa ćerkom i suprugom otišla na more.

Budući da je ovo prvo letovanje na kome su u proširenom sastavu,  to ga čini posebno važnim, a ponosna mama  je lepe trenutke podelila sa pratiocima na Instagramu.

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

"Razglednica sa Jadranskog mora“, napisala je Marijana u opisu jedne od fotografija na kojoj nasmejana porodica stoji na balkonu, a Ana je oduševila sve. 

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

Marijana je nedavno priznala da bi najviše volela da joj ćerka odrasta u mirnijoj sredini, ali i da će biti blaga u vaspitanju.

"Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kućićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona nema osobine, ona samo jede i spava, dakle tatine, Miloš samo jede i spava. Iskreno da ti kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah... Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Dok nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom", rekla je za "Srpski telegraf" voditeljka nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna