Tekst: Promo

Lekovima ćete se samo na kratko rešiti neprijatnosti, a nećete rešiti problem. Ukoliko ga ne tretirate na vreme, može doći i do pogoršanja.

Kao rezultat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapija za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja.

Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:
• Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
• Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu,
• Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
• Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije,
• Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost,
• Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.

Vratna kragna CD3 tekst.jpg
Promo 

Vratnu kragnu CD 3 možete poručiti online klikom OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

*Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.