Kada poželi da se skloni sa beogradskog asfalta, glumica Jana Milić Ilić, zvezda serija "Istine i laži" i "Kolo sreće", odlazi put Aleksandrovca, svog rodnog mesta, gde živi njen otac. Vreme koje provodi sa sinom i sa ocem za nju je neprocenjivo.

"Uvek pobegnem kod tate, u rodni Aleksandrovac, u moju Župu, tu mi je najveći odmor. Imamo i kuću na selu, gde sam kao mala uvek provodila vreme. Selo se zove Stubal i tu sam dobila inspiraciju za Drinu u "Kolu sreće". Vreme s tatom mi leči sve, on je moj najveći prijatelj, podrška i kritičar", ispričala je glumica za "Azru".

Svojevremeno se pisalo da je njen brak sa producentom Mišom Ilićem navodno u krizi, a Jana je ostala dosledna odluci da detalje iz privatnog života ne iznosi u javnost. Kako kaže, njena porodica živi jednim mirnim, povučenim životom.

"Bilo je mnogo neistina o mom privatnom životu u novinarskim naslovima. U početku me je to pogađalo, onda sam odustala. Moja odluka je da svoju porodicu držim podalje od medija, ali mediji su to drugačije zamislili pa stalno nešto pišu. Realno, u mom privatnom životu nema neke senzacije. Živimo jedan normalan život, imam sinčića Đorđa, koji je nedavno napunio 8 godina, i moj život se vrti oko njega", objasnila je glumica, koju će televizijska publika uskoro moći da gleda u seriji "Od jutra do sutra".

U pomenutom ostvarenju Jana će tumačiti novinarku Aleksandru, koja je negativac, što je drugačija uloga od onih u kojima je publika navikla da je gleda.

"Publika ume da bude surova i mi, glumci, smo navikli na to. Gledaju nas kroz uloge, poistovećuju i doslovno ih povredi to ako iz uloge, npr. Marine iz "Istine i laži", ti uđeš u kožu negativca, kojeg niko neće podnositi. Ja nisam završila Fakultet dramskih umetnosti da se dodvorim publici, već da ispitam svoje limite i dam sve od sebe", iskrena je bila glumica za pomenuti magazin.

Pored glume, sebe može da zamisli i u drugim umetničkim sferama.

"Fotograf, pisac, reditelj, muzika, mjuzikl… Ma ima toliko toga. Verujem da još nisam ispitala svoje granice. Za neke nisam još imala hrabrosti, za druge imam previše godina, za treće, videćemo", zaključila je.

Fotografije Jane Milić Ilić i njenog supruga Miše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/misailic, Instagram/janamilicilic Jana Milić Ilić i Miša Ilić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna