Neda Ukraden uspela je da napuni koncertnu dvoranu do poslednjeg mesta. Pevačica se pojavila u raskošnoj plavoj haljini, a na binu ju je popeo lift. 

"Veoma sam srećna zbog ovog koncerta. Posle 47 godina ponovo sam na istom mestu. Molim vas poštedite mi glas, ipak treba da pevam 40 pesama uživo. Moja porodica je tu, došli su da me podrže. Najavljeno je puno iznenađenja od početka do kraja koncerta", rekla je Neda koju su došli da podrže brojni prijatelji, a najvažniji gosti su joj njeni najmilliji, ćerka Jelena sa suprugom i njihovo troje dece.

Nedina naslednica je mamila poglede u zelenoj elegatnoj haljini koja joj je besprekorno stajala. Jelena je neizmerno ponosna na majčin uspeh i to ne krije.

Ćerka Nede Ukraden mamila poglede
Kurir/Ana Denda 

"Mamu deca raduju najviše na svetu i uz njih joj sve lakše prolazi. Kad nas je u februaru napustila baka posle duge i teške bolesti, mamu su jedino unuci mogli da nasmeju i skrenu joj misli. Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima", rekla je Jelena Bibilija, a Neda ne skriva koliko brine o naslednici.

"Kada sam rodila ćerku, to je tada je to bila moja glavna pozicija! Kada dobijete dete sa nekima koga odaberete, zauvek vas čini odgovornom, koliko god ono imalo godina. Danas je žena i majka, rodila mi je divne unučiće, ali mi je i dan danas bitno da obuje papuče da joj ne bude hladno! Mislim da je to sasvim normalno", rekla je Neda koja je uspela da se izbori sa svim životnim nedaćama.

"Jako sam želela da imam troje, četvoro dece i mnogo sam patila što to nisam ostvarila", počela je priču za "Alo", u emisiji "Milizam", Neda, koja je i sama jedinica.

Ćerka Nede Ukraden mamila poglede
Kurir/Ana Denda 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna