Neda Ukraden ima život koji je dostojan romana. Pevačica je upravo to i učinila, događaje koji su joj obeležili život pretočila je u reči. Otkrila je nepoznate detalje o ljubavima, ali i životne borbe. Njen najveći pokretač uvek je bila ćerka Jelena.

"Kada sam rodila ćerku, to je tada je to bila moja glavna pozicija! Kada dobijete dete sa nekima koga odaberete, zauvek vas čini odgovornom, koliko god ono imalo godina. Danas je žena i majka, rodila mi je divne unučiće, ali mi je i dan danas bitno da obuje papuče da joj ne bude hladno! Mislim da je to sasvim normalno", rekla je Neda koja je uspela da se izbori sa svim životnim nedaćama.

"Gubitak roditelja, ali i rat koji je za nama. Bila sam na službenom putu, često sam putovala... Nisam mogla da se vratim... Imala sam stan od sto kvadrata u centru Sarajeva, stan roditelja, kafić na Ilidži, kućice u nizu... Vredna imovina, sav trud je ostao. Opljačkali, lišili nas deset godina da uđem tamo. Nikada više tamo nisam ušla. Počela je serija katastrofe, a ja ništa niti sam uradila, niti koga mrzim... Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu koji toliko volim... Razmišljala sam o svemu, da li treba nastaviti živeti u tako groznom svetu. Moja Jelena mi je dala snagu, tada je imala 12 godina. Rekla mi je: ''Nećeš valjda mama odustati zbog ludaka koji te mrze, nećeš valjda prestati da pevaš'' i to je bilo to. To mi je dalo vetar u leđa! Paljenje lokala... Kasnije, novca što sam imala uložila sam u lokal na Banovom brdu koji je zapaljen 1999. te godine", govorila je Neda kroz suze u emisiji "Novo Vikend Jutro" kod Jovane Jeremić. Pevačica je nedavno ispričala da je jako patila što ćerki Jeleni nije podarila brata ili sestru.

"Jako sam želela da imam troje, četvoro dece i mnogo sam patila što to nisam ostvarila", počela je priču za "Alo", u emisiji "Milizam", Neda, koja je i sama jedinica.

Pogledajte još fotografija Nede Ukraden u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna