Posle šest veridbi i četiri braka, Dženifer Lopez je i dalje beznadežno romantična. Kaže da je ljubav između nje i Bena Afleka uvek bila nešto "realno", "opipljivo" i da se to osetilo među njima onog trenutka kad joj je poslao prvi mejl posle njenog raskida s verenikom.

Samo što se Džej Lo razišla od Aleksa Rodrigeza, a Ben završio romansu sa Anom de Armas, ljubav između nekadašnjih verenika je planula kao i pre toliko godina. Završila se brakom, ali i odlukom kojom je Dženifer zapanjila mnoge...

Rešila je da svoje prezime, koje joj je donelo svetsku slavu i koje - samo po sebi - vredi milijarde kao brend, zameni prezimenom svog novog supruga. U intervjuu za decembarski Vog, Dženifer odgovara na pitanja o ovom postupku. Odbija sve druge predloge za izbor prezimena, pa čak i kritike kako je time žrtvovala deo svog identiteta.

dzenifer lopez ben aflek 0734293181-min.jpg
Profimedia 

"Sve te priče su smešne", kaže Dženifer. "Ja neću da igram igre moći. Mi smo sjedinjeni kao muž i žena i ja sam  ponosna što sam gospođa Aflek.

Pravno, ime mi je gospođa Aflek, a svi će me i dalje zvati Dženifer Lopez."

Na ideju da Ben prihvati prezime Lopez, uzviknula je: "Ne! To nije tradicionalno. U tome nema nikakve romantike. To bi tek bilo pokazivanje moći.

dzenifer lopez 0730425543.jpg
Profimedia 

Znate šta, ja držim svoj život pod kontrolom, kao i svoju sudbinu. Osećam da imam dovoljno moći i kao žena i kao osoba. Razumem da se drugi možda drugačije osećaju tim povodom i to je ok", odbacila je Džej Lo učtivo sve druge ideje o njenom prezimenu.

Sve je uradila baš kako to ona želi - dva venčanja, jedna svadba i ljubav za sva vremena sa Benom Aflekom - pogledajte u galeriji slika! 

Profimedia Kolekcija Ralf Loren

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna