Jovana Stojiljković je blistala sinoć na crvenom tepihu, u elegantnom crnom odelu sa šljokicama. Glumica je uveličala svojim prisustvom premijeru filma "Vera", u kojoj tumači naslovnu ulogu. Jovaninom izgledu je doprinela i efektna frizura, kao i satenski korset koji je naglasio grudi.

Ipak, svi su sa znatiželjom gledali ko je gospodin u njenoj pratnji. Pomalo neobičan svima, zbog duge brade i zalizane duže kose, uspeo je da se malo "maskira" samo na prvi pogled. Jer već na drugi pogled, svi su prepoznali osvajača ženskih srca...

Goran Bogdan važi za jednog od najzgodnijih glumaca u regionu, a sa Jovanom je u vezi već nekoliko godina. Mnogi su se razočarali kad se, pre izvesnog vremena, pojavila vest da su njih dvoje raskinuli, ali pokazalo se da je njihova ljubav ipak jača od svega.

jovana stoiljkovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Sinoć na premijeri izgledali su veoma srećni, neprekidno su se držali za ruke, a glumac se šeretski osmehivao novinarima i fotografima.

Jovana je bila slika i prilika holivudskog glamura, kako i priliči dami koja nosi naslovnu ulogu u filmu čija je premijera održana u Beogradu. Najlepši detalj, uz jednostavnu šminku - crveni ruž i efektan ajlajner - bile su neobične viseće minđuše, jedini nakit koji je glumica odabrala za svečano veče.

jovana stoiljkovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna