Šakirin otac Vilijam Mebarak je u bolnici, a pevačica je objavila dirljiv snimak u kojem se vidi kako ocu ljubi noge. On je pretrpeo nekoliko operacija, zbog pada koji je preživeo, a za njim je i teška godina u kojoj se razboleo od korone.

Šakira je izuzetno vezana za oca i kaže da je on najviše uticao na njenu karijeru. U trenutku kad je on ponovo pao u bolesničku postelju, za nju više ne postoji ništa važnije, pa ni Žerar Pike od koga se razvodi, kao ni njegovapreljuba.

"Život se odvija između poseta bolnici", napisala je pevačica koja pomaže ocu da, u 91. godini, izvodi jednostavne vežbe. Pad je uticao na njegove motoričke sposobnosti, pa je uspeh da podigne noge bez njene pomoći oduševio Šakiru. 

"On je taj koji nas je učio kako da ustanemo posle svakog pada", istakla je nedavno i na Tviter profilu. "Znamo da ćeš ti to uspeti i ovog puta. Volimo te", napisala je pevačica. 

Obožavaoci su dirnuti njenim bliskim odnosom sa ocem. "Volimo te kraljice", "Svima je jasno koliko ga voliš", "Ljubav između oca i ćerke je nemerljiva", neki su od komentara na Instagramu.

Šakira ističe koliko je njen otac kreativna osoba i koliko je bogat u intelektualnom i duhovnom smislu. "Svako se u susretu s njim oseća poseban, jedinstven", kaže pevačica. "On vas pogleda u oči, sluša vas, savetuje i osećate koliko vas voli."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna