Žena Đanija Trajkovića već je prošla obimne hiruške zahvate kad joj je početkom ove godine operisan karcinom bubrega. Tada je izvedena veoma zahtevna intervencija, koja je trajala gotovo četiri sata.

Rez je bio veliki, a da bi do bubrega došli, Slađi Trajković su morali da uklone i deo rebara. Nekoliko meseci, ona se osećala dobro, ali je sada otkriven novi zdravstveni problem - sa krvnim sudovima.

Slađa je bila na redovnoj kontroli, a lekar je otkrio da nešto nije kako treba i da je došlo do zakrčenja krvnih sudova. Kako je rekla za Pink.rs, to je i bio razlog što joj je pritisak varirao, a ona osećala jak umor.

Podsetimo, ona je i za malignu bolest saznala sasvim slučajno. "Otišla sam da snimim pluća, jer sam pušač, ali i zbog korone. Na tom snimku su se videle neke ciste na jetri i pankreasu, pa su me uputili na preglede celog abdomena.

sladjana-trajkovic-i-djani
Kurir / Damir Dervišagić 

Otišla sam kod endokrinologa da mi pregledaju ceo abdomen. Na magnetnoj rezonanci video se tumor na bubregu. Na detaljnom kontrolnom pregledu videlo se da ima promena i da tumor raste, odmah su znali da je u pitanju zloćudni tumor i operacija je bila jedino rešenje."

Sada je Slađa najavila da će joj na kardiološkom odeljenju  KBC "Dragiša Mišović" ugraditi stent. Kako je Đani rekao za Blic, supruga mu je trenutno na operacionom stolu i on se nada da će sve proći kako treba. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna