Veljko Ražnatović često ističe kako ima neizmernu podršku od svoje supruge Bogdane u ostvarenju svog sna, da postane svetski šampion u boksu.

"Moja žena je od početka znala šta sam ja i da je meni moja karijera na prvom mestu. Moja karijera zahteva to odricanje. Ja ne mogu posle dva ili tri treninga da dođem kući, gde me čeka hiperaktivno dete pa da se jurim s njim i onda da sutradan budem odmoran na nivou. Zato postoji kamp koji traje određeno vreme pa si izolovan. Trener ti je i mama, tata, baba, deda, sve... Trenira se, fokusira se na meč", rekao je za Alo! nedavno Veljko koji očekuje rođenje drugog sina kroz nekoliko meseci.

Da je Bogdana uvek uz njega pokazala je i kada je u društvu Veljkove sestre Anastasije i majke Cece došla da ga podrži u borbi za titulu. Njih tri su se pojavile u Ubu i nisu skrivale da osećaju veliku nervozu zbog meča.

Bogdana se za ovu priliku posebno sredila. Obukla je braon kožnu haljinu i čizme sa visokom potpeticom u sličnoj nijansi. Preko je imala i jednostavan, elegantan beli kaput. 

Trudna Bogdana Ražnatović na boks meču
ATA / Antonio Ahel 

 I Ceca i Anastasija su se posebno stilizovale, samo što su se odlučile za sportski stajling.

Trudna Bogdana Ražnatović na boks meču
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna