Otkako je kročila na domaću javnu scenu, manekenka Jovana Švonja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja. Ona se 2011. godine pojavila u spotu pop pevača Saše Kovačevića, za pesmu "Kako posle nas", i to je bila njena ulaznica u svet šou biznisa. Danas je srećno udata za fudbalera Filipa Đorđevića, sa kojim ima dvoje dece, a lepa brineta prošla je kroz veoma buran i težak životni period.

"Istina je da sam upala u vrelo, imam opekotine, ali proći će. Bila sam sa drugom kod Sremske Mitrovice, ima neki izvor vode gde se ljudi kupaju. Naravno, ne kupaju se u vreloj vodi, nego u onom delu gde se ta vrela uliva u neku hladnu, i onda je tu super za kupanje, ima nekih dvadesetak stepeni. Međutim, mi tamo nismo ni stigli. Došli smo do tog vrela i ja sam htela da pipnem. On me je odvraćao, ali ja sam takva, moram sve da proverim, ali okliznem se i upadnem. Srećom, moj drug je brzo reagovao i izvukao me, tako da nisam mnogo dugo ni bila unutra, ali eto jesam se ispržila", ispričala je svojevremeno za "Pulsonline".

"Pošto sam upala dopola, najviše sam opekla noge i nešto manje leđa. Noge i dalje loše izgledaju, spržila sam tetovaže, ali njih nemam nameru da pokazujem. Leđa manje, ali sam i po njima imala plikove koji već polako prolaze. Kad me je izvukao, drug me je odveo u bolnicu u Sremske Karlovce. Doktori kažu da neće ostati ništa i da nema potrebe za transplantacijom kože. Dobro je što licem nisam ništa dotakla. Ma, super je, moglo je da bude mnogo gore, srećna sam što se to ovako završilo", rekla je manekenka koja je u bolnici provela tri nedelje.

"Ja se bojim igala, imam užasnu fobiju od njih. Čim sam stigla, zaboli su mi neku ogromnu iglu u vrat, pa me priključili na infuziju. Onda sam morala da idem u operacionu salu da oni to srede i regulišu, pod anestezijom, tako da ne znam šta su mi radili. Ležala sam tri nedelje u bolnici i nisam se smorila. Bila sam non-stop pod trodonima i morfijumom. Ali, ja sam optimista, idemo dalje", ispričala je tada manekenka koja je istakla da je bol bio nezamisliv.

"Ne može taj bol ni da se zamisli. Osetila sam ga u trenutku i mislim da je to sigurno jedan od najjačih bolova koje čovek može da doživi", kazala je Švonja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Od kada je kročila na domaću javnu scenu, manekenka Jovana Švonja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, a svojom lepotom osvaja kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih angažmana.