Veljko Ražnatović potpuno je promenio životne navike otkako se oženio 2019. godine. Prioritet mu je porodica, ali i boks koji je njegova velika ljubav. Cecin sin je od detinjstva sanjao o tome da postane svetski šampion i vredno radi kako bi bio što bolji. Iznajmio je stan u Novom Sadu jer mu ta lokacija više odgovara zbog obaveza i ciljeva koje je sebi zacrtao. On trenira dva puta nedeljno u Novom Sadu i Veterniku, te mu je daleko lakše da živi u Vojvodini, nego da putuje u Beograd.

"Vreme s porodicom, kampovi... Evo, ja sam sad u Novom Sadu i tu živim, a žena i dete nisu sa mnom. Moja žena je od početka znala šta sam ja i da je meni moja karijera na prvom mestu. Moja karijera zahteva to odricanje. Ja ne mogu posle dva ili tri treninga da dođem kući, gde me čeka hiperaktivno dete pa da se jurim s njim i onda da sutradan budem odmoran na nivou. Zato postoji kamp koji traje određeno vreme pa si izolovan. Trener ti je i mama, tata, baba, deda, sve... Trenira se, fokusira se na meč", rekao je Ražnatović koji sa suprugom Bogdanom očekuje drugog sina.

"Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi", otkrio je Veljko koji je prvog sina dobio 3. juna 2020. godine, a očinstvo ga je potpuno promenilo.

"Meni je Bog dao sve što sam želeo i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže ", rekao je nedavno za "Alo" Ražnatović i istakako kako je presrećan što u svemu ima podršku porodice.

Pogledajte kako je izgledao trenutak kada su Ražnatovići saznali da u porodicu stiže pojačanje.

Bogdana i Veljko čekaju drugo dete Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna