Veljko i Bogdana Ražnatović nisu krili da im je velika želja da njihov sin Željko dobije brata ili sestru. To im se i ispunilo, Cecina snaja je ponovo trudna, a u porodicu Ražnatović stiže još jedan dečak. Zbog prinove su svi presrećni, a ponosni tata je otkrio da pojačanje dolazi za šest meseci, kao i da će se dečak zvati Krstan.

"Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi", poručio je Veljko koji je prvog sina dobio 3. juna 2020. godine, a očinstvo ga je potpuno promenilo.

"Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedeče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kući sa porodicom, nema šta", objasnio je u jutarnjem programu "Prve televizije" Veljko koji je dok je boravio u Titelu uživao da se bavi poljoprivredom.

Veljko i Bogdana čekaju sina
Instagram/Bogdana Raznatovic 

"Ja sam poljoprivrednik čovek. Meni je Bog dao sve što sam želeo i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže ", rekao je nedavno za "Alo" Ražnatović i istakako kako je presrećan što u svemu ima podršku porodice.

Pogledajte kako je izgledao trenutak kada su Ražnatovići saznali da u porodicu stiže pojačanje.

Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju drugo dete instagram/veljkoraznatovic

 Pogledajte još fotografija Veljka i Bogdane u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Bogdana Raznatovic Veljko i Bogdana čekaju sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna