Sanja Kružević, portparolka Fudbalskog kluba Vojvodina često izaziva mnogo pažnje svojim stavovima koje iznosi na društvenim mrežama. To je učinila i sada kada je priznala da joj nikada nije bio cilj da se uda već da ulaže u sebe.

"Ceo život su me učili da se borim za sebe. Kada sam htela na more sa drugaricom sa 14 godina - išla sam da radim na pumpi kako bih zaradila za to more. Hvala mojim roditeljima na tome! Naučili su me od malena da poštujem novac i rad. Naučena sam da sve radim sama, da se oslanjam samo na sebe i eventualno moje sestre. Meni nikad nije bila želja da se udam, u nekoj tamo venčanici, već da zarađujem dobro, da mogu da proputujem svet, da postignem sve svojim trudom i radom, a ne da mi neki dekica daje pare", započela je Sanja, a onda i istakla da ne voli one koji se žale a ništa ne preduzimaju da promene stvari u svom životu.

"Veoma jednostavno, koliko se trudite - toliko imate. Koliko se ulažete, toliko vam se vrati. Ne podnosim žaljakanja na nepravdu života, što danas velika većina ljudi radi, a ne preuzima ništa da to i promeni. Danas čovek, a pogotovo žena, može sve i jedno veliko bravo za sve samostalne, jake, sposobne žene koje se ne oslanjaju na muškarce. Pukla me inspiracija dok razmišljam gde sam bila pre 5 godina, a gde sad, i gde ću tek za 5 biti", poručila je Sanja Kružević.

Pogledajte još fotografija Sanje Kružević u galeriji ispod. 

Instagram/Beba Kružević Sanja Kružević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna