Cela ulica se nekad orila od pesme kadMarija Šerifović dođe kod majke Verice u Kragujevac pa njih dve zasuču rukave i počnu da zajedno prave kolače. Sada je ta praksa prekinuta.

Talentovana pevačica, ali i vrlo darovita kuvarica, Verica je jedno vreme uživala u malom biznisu koji je od nje napravio i prvorazrednu zvezdu na Marijinom Jutjub kanalu. Kadgod bi njih dve pripremale neki slatkiš ili "slaniš" u majčinoj poslastičarnici i to snimale, gledaoci su bili oduševljeni.

Sada je Verica priznala da ne provodi više tako mnogo vremena u kuhinji.

"Poskupljenje utiče na sve, pa sam svoju poslastičarnicu zatvorila. Za vreme korone smo svi osetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je", kazala je pevačica za 24sedam.

verica serifovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ona je odlučila čak i da prestane da priprema zimnicu.

"Pravo da vam kažem, nekada sam spremala razne stvari, sad za to više nema razloga. Toliko dobrih domaćih proizvoda ima da mogu Mari i sebi da kupim malo ajvara, krastavaca, na Zemunskoj pijaci ima i turšije i svega, tako da nema razloga gomilati. To je za nekog ko ima velike porodice ipak", kaže Verica.

Ona se ipak i dalje nada da bi mogla da se vrati svom malom biznisu. "Možda na proleće, ne znam. Sve zavisi od situacije. Verovatno bih opet otvorila poslastičarnicu, u tome stvarno uživam", zaključuje Verica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna