Publika je navikla da je na sceni uvek viđa maksimalno doteranu, u uskim haljinama i na visokim potpeticama, a situacija u domu Seke Aleksić je potpuno drugačija. Kada je u svoja četiri zida, sa suprugom Veljkom i sinovima Jakovom (6) i Jovanom (2), pevačica je samo 'obična žena', domaćica i majka.

"Kosu vežem u kiku, u trenerci sam, u majici, masna, mrljava, prljava. Ne stignem ni da se presvučem od dece, kada imate malu decu oni non-stop nešto jedu, prljave ruke, masne, ja trčim za njima, da njima ugodim, da oni budu čisti i uredni, da raspremim kuću, da složim igračke, da skuvam ručak, perem sudove, da složim veš, da opeglam ako nešto treba. Ja u stvari ne stajem", kroz smeh je rekla Seka u emisiji "Exkluziv".

Seka Aleksić
Instagram/Seka Aleksic 

Pevačica se odlično snalazi u kuhinji, a razne specijalitete sa zadovoljstvom sprema za svoju porodicu.

"Svaka žena mora da bude domaćica, mora svom mužu i deci da spremi ručak, bar bi trebalo da zna. Ne mora se ništa, ali nekako je osnovno pravilo ako smo mame da znamo i nešto da skuvamo toj deci, i tim muževima, i ukućanima, da jedu. Ništa se ne mora, ali ja to radim s ljubavlju", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Seka je trenutno posvećena brojnim poslovnim obavezama, a na privatnom planu njene želje usmerene su ka proširenju porodice. Sinove Jakova i Jovana dobila je putem vantelesne oplodnje, kojoj uskoro planira ponovo da se podvrgne.

seka aleksic.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

"To su stvari koje se dese kad vam Bog da, tako da što se tiče mene i moje treće trudnoće naravno da bih želela, naravno da jedva čekam, ali kad Bog kaže biće", rekla je nedavno pevačica.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna