Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić u skladnom braku su 11 godina, i jedno drugom su neizmerna podrška. To je i sada dokazao glumac koji je najsrećniji zbog neverovatnog uspeha svoje supruge. Naime, naša pevačica je u junu delila scenu sa čuvenim Andreom Bočelijem, a imala je veliku tremu.

"Najviše su me smirile reči mog muža. Kada je video koliku tremu imam, rekao je da sklonim svu slavu na stranu koja dolazi sa tim glasom, misleći na maestra Bočelija. Šta je ono zajedničko što vas dvoje imate. To je dar od Boga. Kada mi je to rekao, potpuno me je smirio. On je time hteo da kaže da smo svi ljudi", ispričala je pevačica nedavno gostujući u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" televiziji.

Koliko je Jelenin nastup bio uspešan govori i činjenica da je pozvana ponovo da nastupa sa čuvenim tenorom. Vest zbog koje ne skida osmeh sa lica otkrila je na svom Instagramu.

"Dragi svi, mnogo se radujem što mogu da podelim sa vama divnu vest! Simfonijski orkestar RTS-a i ja ćemo imati čast da, posle ovogodišnjeg "Belgrade River Fest-a", ponovo nastupimo sa maestrom Andreom Bočelijem u Abu Dabiju 24. novembra. Uvek mi je zadovoljstvo i čast da predstavljam svoju publiku i zemlju na svetskim pozornicama", napisala je Jelena, a Ivan je i ovoga puta preponosan na uspeh svoje supruge.

Ko je sve došao na Bočelijev koncert na kom je gostovala Jelena, pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Poznati na Bočelijevom koncertu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna