Milicu Pavlović obožavaju na sceni, a i na društvenim mrežama - na Instagramu je prati 875 hiljada obožavalaca a na Fejsbuku više od 400 hiljada. Međutim, zgodna pevačica kaže da još nema dečka.

Posle bivše košarkašice Milice Dabović koja je otvorila nalog na društvenoj mreži "OnlyFans", i njena folk imenjakinja najavljuje da bi mogla da uradi to isto.

"Sve je za ljude, pa i OnlyFans. Možda i ja nekad napravim profil na toj mreži. Nikad se ne zna", kaže Milica za "Blic" i priznaje da, uprkos vrelim slikama i velikoj popularnosti, nema dečka. Ipak, ima simpatiju i ne želi da otkriva ko je u pitanju. Zanimljivo je da joj muškarci ne prilaze baš direktno, već pokušavaju da je upoznaju preko poznanika i prijatelja. 

"To mi se dopada jer onda znam da je to provereno i da je taj momak dobar", objašnjava pevačica. Zbog interesovanja koje budi u muškim srcima, nada se da će naći muškarca i bez profila na "OnlyFansu".

milica pavlovic 5.jpg
Instagram / senoritamilica 

"Očigledno ne može sve ili nikako da naiđe pravi. Neke varnice postoje, neke lepe pričice i otvorena sam za iste ali… Kad bude neki pravi, slatki, mali, onda ću ga predstaviti javnosti", rekla je Milica za portal "24sedam".

Međutim, kako je prethodnog dečka dugo krila od medija, svi se i sad pitaju da li pevačica ipak ima novu ljubav. Utisak pojačava to što na društvenim mrežama blista, a u to se uverite i sami u našoj galeriji slika!

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna