Hrvatska glumica Mila Elegović (52) ne spada u grupu onih dama koje skrivaju svoje godine. Vodi računa o sebi, redovno se neguje, pazi koje namirnice unosi u organizam, pa joj na izgledu mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke. Zato i o menopauzi govori bez ustezanja.

"Sve ti je manji prag tolerancije. Sve više voliš sebe, voliš sebi da ugađaš. Ali ima jedna stvar! Naime, kako sam ja žena u menopauzi, o tome govorim jer na toj ženskoj promeni je nekakva stigma, izgleda kao da je žena mrtva, ali to nije istina. Žena tek tada prelazi u jednu fantastičnu, najbolju fazu svoga života, i moram ti reći da sam naučila da poštujem svoje godine, u smislu da kad mi dođe da se odmorim, odmorim se. Kad mi dođe da odem, odem. Kad mi dođe da spavam, spavam", rekla je Mila u emisiji "Zdravlje na kvadrat" kojoj nije bilo lako da prihvati promene na licu.

"Bilo mi je jako teško da prihvatim sve promene oko mog lica, da to sve propada. To je nešto sa čim sam jednostavno morala da se pomirim. I nije bilo lako, ali jesam", rekla je Mila koja redovno odlazi i na tretmane lepote.

"Mislim da je suludo lagati javnost i govoriti: Ja ovako izgledam jer sam stavila skupu kremu! To su gluposti. Međutim, što se tiče filera i botoksa, i pomoći tog tipa, sad sam se zaustavila jer jednostavno, u jednom trenutku, lice samo kaže dosta. Tako da, ja koristim filere, ali nekako sve manje, jer dolazim do te granice kad to, jednostavno, više neće biti ukusno", kaže glumica koja ima insulinsku rezistenciju i jede šest puta na dan.

"Neke stvari jednostavno moraš da izbaciš kao što su šećer, masnoća. Telo ti to vrati. I ja ne znam da sam ikad imala idealniju težinu, negde oko 51 kg. Vežbanje isto tako. Vežbam, apsolutno, svaki drugi dan, po 20 minuta", rekla je Mila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna