Neda Ukraden aktivna je na društvenim mrežama, gde svoje obožavaoce redovno obaveštava o nastupima, poslovnim uspesima, ali i radosnim događajima iz privatnog života. Njen najveći ponos su njeni unuci, Aleksandra, Neda i Dušan, ali i ćerka Jelena koju je dobila tokom braka sa bivšim suprugom Milanom Biblijom koji je preminuo 2013. godine.

"Odrasla sam kao jedinica, kao i moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bogu hvala da mi je sa zetom Peđom podarila najveće blago na svetu, moje unuke, tri moja najveća pokretača i moju sreću. Ja sam srećna žena, zaista, i ništa više od života ne tražim. U ovim godinama imam publiku od 7 do 77 godina, pored srećne porodice, pa šta više da poželim", rekla je nedavno kaže za “Scenu” Neda, koja je sada objavila ćerkinu fotografiju sa zetom i otkrila da su se na današnji dan pre 13 godina venčali.

"Sretna vam godišnjica braka! Čestitam vam 13. godina vaše ljubavi, koju ste krunisali brakom na današnji dan. Hvala vam za divne anđele, moje unuke koji su kruna vaše ljubavi i najveća radost u našim životima. Jos dugo zajedno uživajte u vašim životima i vašoj divnoj dečici", poželela je Neda ćerki i zetu.

 Jelena je jednom prilikom ispričala da Neda unuke obožava.

"Mamu deca raduju najviše na svetu i uz njih joj sve lakše prolazi. Kad nas je u februaru napustila baka posle duge i teške bolesti, mamu su jedino unuci mogli da nasmeju i skrenu joj misli. Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima", rekla je ćerka Nede Ukraden.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna