Pevačica Neda Ukraden ponosna je majka ćerke Jelene, koja joj je podarila troje unuka. Dobila ju je u braku sa bivšim suprugom Milanom Bilbijom, sa kojim je u zajednici provela 15 godina, a kako je sada ispričala žali zbog toga što Jeleni nije podarila braću i sestre.

"Jako sam želela da imam troje, četvoro dece i mnogo sam patila što to nisam ostvarila", počela je priču za "Alo", u emisiji "Milizam", Neda, koja je i sama jedinica.

Neda Ukraden žali što nije rodila više dece
RTS/screenshot 

"Jedinica sam i uvek mi je falilo društvo. Roditelji i ja smo stalno putovali i selili se, a ja sam bila jako usamljena. Moguće je da je presudna za to da se bavim ovim poslom bila upravo publika i sav taj narod oko mene, društvo i druženje", rekla je pevačica.

Iako je imala mnogo udvarača, nakon razvoda od Milana nije ponovo otišla pred oltar.

"Moja lepota i karakter su kombinacija koja je privlačila sve moje udvarače, ali nisam ostvarila drugi brak, nisam rodila još jedno dete jer sam jako odgovorna. Neke žene imaju po 100 brakova, veza i razvoda, ali budući da imam dete, drugačije sam gledala na sve to. Svaki razvod je emotivni rez za dete. Otac je obožavao Jelenu i ona njega, i nastojala sam da to negujem. Htela sam da njenog oca sačuvam u njenom životu, jer nije dete krivo što su propala moja očekivanja vezana za muškarca za kog sam se udala. Svaka sledeća priča je bila vaganje, pitala sam se kako će dete koje je bilo obasipano ljubavlju od baka, tetaka, oca i cele rodbine prihvatiti to novo okruženje", objasnila je pevačica i dodala:

"Moje veze su bile van grada u kom sam živela, a pomisao da treba da se selim je umnogome uticala na to da se ne udam i ne ostvarim novu porodicu. Zbog Jelene se nisam drugi put udala, a danas sam jako ponosna na nju i na to što se nije ugledala na majku i nema samo jedno dete. Na listi mojih prioriteta uvek i prvo je moja porodica, pa moj posao."

Neda Ukraden žali što nije rodila više dece
Youtube/Printscreen/HRT Show 

Pevačica je dodala i da joj je drago što ćerka nije krenula njenim stopama.

"Jelena nije izabrala šou-biznis za svoj poziv. Talentovana je, muzikalna i završila je muzičku školu, ali drago mi je da se ne bavi estradom jer nije vaspitana i satkana za ovaj posao koji zahteva mnogo više od muzikalnosti. Ona je živela sa mnom i gledala je jednu jaku ženu koja je ipak zbog posla prolila i mnogo suza", zaključila je za pomenuti medij.

Neda je, podsetimo, nedavno objavila autobiografsku knjigu koja nosi naziv po jednom od njenih najvećih hitova - "Zora je svanula".

Još fotografija Nede Ukraden pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna