Španski teniser Rafael Nadal i njegova supruga Marija Fransiska Pereljo, poznata pod nadimkom Ćiska, nakon 17 godina ljubavi dobili su sina Rafaela, koji je rođen 8. oktobra ove godine na Majorki.

Teniser je veoma škrt na rečima kada su u pitanju detalji iz njegovog privatnog života, ali je sada, nakon eliminacije u šesnaestini finala Mastersa u Parizu, otvorio dušu i istakao da se njegov život u potpunosti promenio.

"Uvek je teško napustiti dom. Samo što je, iskreno, ovoga puta drugačija situacija nego inače. Postao sam otac i od tada se sve promenilo. Prilično je zanimljivo da čak i posle tri nedelje kako smo dobili sina, sa kojim ne možete da komunicirate jer je jako mali, on počinje da vam nedostaje", rekao je teniser tom prilikom.

Rafael je istakao da se još prilagođava ulozi oca i navikava na nove obaveze u svom životu.

"To je novo životno iskustvo. Sve promene su teške u ovom životu i jednostavno morate da se prilagodite. Svaka promena je teška, a meni je možda i prvi put teško da se prilagodim. Moram da budem fleksibilniji. Ovo iskustvo je jedinstveno u poređenju sa svim prethodnim koja sam imao", priznao je Nadal, koji je zatim odao priznanje svojoj supruzi.

"Život onih koji putuju je manje težak od života ljudi koji ostaju kod kuće sa bebom. Živimo u vreme moderne tehnologije koja nam dozvoljava da putem video poziva komuniciramo sa najmilijima. Dok budem na putu viđaću suprugu i sina putem video-poziva", zaključio je on.

Fotografije Nadalove supruge Marije Fransiske Pereljo pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Marija Fransiska Pereljo, žena Rafaela Nadala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna