Ove godine pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić proslavili su 11. godišnjicu braka. Kruna njihove ljubavi je desetogodišnja ćerka Nina, a iako su imali jedan kratak prekid veze pre nego što su stupili u brak, Jelena i Ivan često ističu da ih je taj raskid ojačao i potvrdio im da ne mogu jedno bez drugog.

Pevačica je sada mnoge nasmejala otkrivši jedan detalj iz porodičnog doma, u kome vlada ljubav, sklad i smeh.

"Sa ukućanima sam na: 'Dobro veče, kako ste? Šta ima da se jede?' To pitam Ivana, ako nije na snimanju, ako jeste, onda ja skuvam", kroz smeh je ispričala Jelena Tomašević u emisiji "Magazin IN".

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić o ćerki Nini
ATA / Antonio Ahel 

Iako imaju mnogo poslovnih obaveza - Jelena oko snimanja pesama, nastupa i koncerata, a Ivan oko novih glumačkih projekata, popularni par stiže da se maksimalno posveti ćerki koja je, baš kao i mama i tata, krenula umetničkim stopama.

Nina se uspešno bavi folklorom, što je pevačici i glumcu u detinjstvu takođe bila velika ljubav, a ponosnim roditeljima je drago što će njihova naslednica imati priliku da iskusi sve čari plesa, tradicije, putovanja i druženja.

"Ja sam u njenim godinama počela da putujem na turneje sa folklornim ansamblom. Dobro se sećam tog osećaja samopouzdanja. Priželjkujem da još više putuje na rekreativne nastave i ekskurzije, jer smatram da je to važno za njen razvoj. Mnogo sam srećna što je Nina ove godine odlučila da se bavi folklorom, jer znam da otkriva jedan kvalitetan svet putovanja, druženja i učenja. Zanimljivo je da su deca svih naših prijatelja, sa kojima smo igrali u mladosti, takođe mali folkloraši, koji su već počeli da putuju i nastupaju", rekla je nedavno Jelena za magazin "Hello".

Jelena Tomašević o ćerki Nini
Screenshot / Instagram / jelenatomasevic_official 

Pevačica je svojevremeno otkrila i da je ponekad stroga mama.

"Pa, dobro, znam da podviknem. To su retke situacije i sada je Nina već velika. Sada mnoge stvari sama uradi, nema potrebe da se ja mešam. Sama uradi i domaći. Eventualno nešto što ispratim, kako je uradila, ali mnogo je lakše, bar meni, sa detetom koje je sada poraslo", rekla je Jelena jednom prilikom za "Blic".

Neke od porodičnih fotografija porodice Tomašević-Bosiljčić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna