Rafaela Nadala zatekle su loše vesti u Sjedinjenim Američkim Državama gde je otputovao na pripreme za US open. Naime, njegova supruga Marija Pereljo, poznatija pod nadimkom Ćiska, koja je u poznim mesecima trudnoće primljena je u bolnicu. Ovu informaciju preneli su španski mediji i istakli da će ona biti operisana po hitnom postupku. Na kliniku je primljena u ponedeljak, a uz nju su roditelji, kao i Nadalova sestra, Maribel, inače njena najbolja prijateljica.

Nadal i Ćiska su u braku od oktobra 2019, a njihova ljubav traje skoro dve decenije. Za to vreme pitanje kada planiraju da postanu roditelji čuli su bezbroj puta, a oni su čekali pravi momenat.

Supruga Rafaela Nadala je diplomirana preduzetnica i veoma je uspešna u svom poslu. Projektni direktor je u "Fondaciji Rafaela Nadala“, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj mladih i dece kroz sport u Španiji i Indiji. Ona ne voli da se medijski eksponira, pa donedavno nije ni pratila supruga na turnirima. 

"Njemu je potreban prostor kada se takmiči i sama ideja da se povlačim i čekam ako mu slučajno zatrebam u nekom trenutku me zamara. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Ako bih ga pratila svuda, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali", ispričala je jednom prilikom Ćiska.

Pogledajte još fotografija Nadalove supruge u galeriji ispod.

Profimedia Marija Fransiska Pereljo, žena Rafaela Nadala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna