Nikolina Kovač i Saša Kapor sudbonosno "DA" izgovorili su u tajnosti 2013. godine, a tokom gotovo decenije braka prošli kroz različite faze. Pevačica je shvatila da neke stvari treba i prećutati, ali je uspela je da se za ono što želi izbori.

"Zataškavala sam stvari, ali na vreme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Umem ponekad i da povisim ton i pobesnim, mada Saša kaže da sam tada smešna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda. S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prećutati i izneti ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo delotvornije. Bitno je da čovek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio. Ja sam u tome uspela", ispričala je Nikolina svojevremeno i priznala da su pomišljali  i na razvod.

"Ljudi često nepromišljeno reaguju, sada kada na sve to pogledam, mislim da nismo bili dovoljno zreli za razvod. Nije se lako ni razvesti, ne zovu razvod uzaludno drugom smrću. Saša i ja smo karakterno dosta različiti. Dok sam ja emotivac, on je suvi materijalista, kao što su, uostalom, svi muškraci. Već na samom početku postalo je jasno oko čega će između nas nastati razmirice, bilo je tu i sitnica, ali naravno i krupnih stvari. Kada uđete u vezu s partnerom koji je navikao na neki drugi tip žena, mnogo je važno da probate da ga prilagodite sebi. Dobar muž se ne rađa, nego ga supruga kasnije u braku stvara, majka ga vaspita dok ga onda supruga prevaspita", rekla je Nikolina kojoj je jako važno kako se pre njoj suprug ponaša.

nikolina kovac sasa kapor 5
ATA / Antonio Ahel 

"Najbitnije je da ništa nije na silu i da uvek postoji poštovanje i doza ljubavi. Ja živim od toga i pozitivne energije, jako mi je bitno da se prema meni neko lepo ponaša. Uživam u lepim stvarima i lepoj energiji, to je svima potrebno", rekla je Nikolina za Grand i otkrila zašto se njen suprug ugojio.

"Kada je bila korona dosta sam eksperimentisala u kuhinji, međutim meni se mnogo sviđa kako mu stoji ova kilaža iskreno. Zbog Nikolaja koji isto voli da ručka malo smo se posvetili i njegovom režimu ishrane", kazala je pevačica.

Pogledajte još fotografija Nikoline Kovač i Saše Kapora u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Među najelegantnijim parovima na srpskoj estradi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna