Metju Peri koji je osvojio srca publike širom sveta ulogom simpatičnog Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji" vodio je mnoge borbe. Osim problema sa alkoholom i drogom, borio se i sa depresijom, a imao je i patološki strah od vezivanja.

"Sve je to zbog mog straha. Prekidao sam veze, veridbe zbog toga što bih uvek pronašao način da u meni dragim ljudima nađem nešto što ne valja", ispričao je Metju za "People" i istakao da je strah pobedio.

"Svi imamo mane. Međutim, ja sam uvek bio taj koji je prvi odlazio. Bilo me je strah da će me druga osoba uništiti. Prebrodio sam strah. Učiću u hodu. Više nemam interes da budem sa nekim ko me ne zanima u potpunosti. Sada ću se posvetiti samo osobi u koju se zaljubim i s kojom me neće biti strah stvari koje su me proganjale do sada", kaže glumac koji je promenio pogled na život. Traži partnerku koja će mu biti prava podrška, uz dodatak malo smisla za humor.

"Najmanje je bitan novac jer tu sam se najviše opekao. Mnoge žene su htele moj novac, a nije ih bilo briga za mene", rekao je i dodao kako mu je veli san da ima decu i veliku porodicu.

"Verujem da bih bio dobar otac. Radujem se budućnosti i mogućnosti da imam decu i budem u braku", kaže Peri.

metju peri 0240210432.jpg
Profimedia 

Slavni glumac je na vrhuncu popularnosti svojevremeno zarađivao milion dolara po epizodi "Prijatelja" i četiri puta je bio u nominaciji za Emi nagradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna