Neda Ukraden je izazvala mnogo pažnje svojom autobiografijom, a jedan od zanimljivijih delova je i onaj u kom govori o vezi sa Sašom Popovićem koja je okončana raskidom.

"Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi", iskrena je bila pevačica, koja je u knjizi naglasila da je, uprkos svemu, nju i Sašu do danas nastavilo da veže iskreno i čvrsto prijateljstvo.

Saša je nakon veze sa Nedom sreću pronašao pokraj Suzane Jovanović, kojoj nije smetala njegova titula zavodnika.

"To je dokaz da vredi kao muškarac i nije ni čudno što je imao toliko žena i devojaka u životu, ali ja sam uspela da ga odvedem pred oltar. Šalim se, mi smo spontano počeli da živimo zajedno i uvek sam imala taj stav 'dok traje, nek traje' i to je tako i bilo. Niko nije planirao ni vezu, ni brak. Sudbina je umešala prste, tako da ne možete da pobegnete od toga što vam je zapisano", rekla je ona svojevremeno za Grand.

Ljubav Suzane Jovanović i Saše Popovića traje četvrt veka
ATA / Antonio Ahel 

Ljubav su krunisali  brakom 1997. godine kada su napravili veliku svadbu u hotelu “Interkontinental”. Suzana je supruga osvojila vedrinom.

"Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže 'Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim'. Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže ‘Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim'" ispričala je Suzana za "Blic" svojevremeno i dodala da je ključ njihovog uspešnog braka obostrano poverenje i ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna