Žene trudnoću i perod nakon porođaja podnose različito. Neke se baš dobro pomuče da povrate liniju, dok druge izgledaju besprekorno. Ivana Pavković definitivno spada među one dame koje imaju sreće.

Iako je pre samo dva meseca na svet donela blizance Vojina i Vuka na izgledu mogu da joj pozavide svi. Pevačica je pozirala u crnim helankama koje su istakle njene vitku liniju, a oobožavaci su je obasuli komplimentima.

“Gde su ti stala sva ona deca? Divno izgledaš”, jedan je od komentara koji je pevačici bio simpatičan, pa je rešila da na njega i odgovori.

Izgled Ivane Pavković nakon porođaja
Instagram/Ivana Pavkovic 

“Najjači komentar ikada! Kada biste znali da smo ušli u deveti i gurali još sedam dana i da je prvi mališa imao 3,2 kilograma, a drugi 2,8... Ponekad se i ja pitam. Hvala puno”, otkrila je Ivana.

Ivana već ima petogodišnjeg sina Vujadina za koga kaže da je veoma druželjubiv.

"On je jedan vrlo druželjubiv dečak. Stalno traži da nam neko dođe ili da negde idemo, a mnogo naših prijatelja ima decu njegovog uzrasta. Pre nego što sam ostala u drugom stanju rekao mi je da bi voleo da ima nekog ko bi stalno bio tu i sa kim bi mogao da se igra od jutra do mraka. Onda je konkretizovao želju i tražio brata. Mnogo se obradovao kada je čuo da će dobiti ne jednog, već dva", ispričala je Ivana tokom trudnoće za Hello", a  suprug, Petar Mitić dodao da je njihov stariji sin spreman da deli.

"Petogodišnjaci koji odrastaju bez brata ili sestre navikli su da se sve vrti oko njih. I Vujadin je u toj poziciji, ali nikada nije pokazivao ljubomoru i posesivnost. Štaviše, uživa u igri sa decom, spreman je da podeli igračke, nikada nije insistirao da mu nešto kupimo. Nadamo se da će tako i ostati", rekao je on.

Ivana Pavković i Petar Mitić
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna