Voditeljka i glumica Marijana Mićić uskoro će proslaviti deceniju ljubavi sa Milošem Marjanovićem, sa kojim je prošle godine dobila ćerku Anu. Ona ne krije da je presrećna što kroz život korača ruku pod ruku baš sa partnerom kakav je on.

"Ja imam divnog partnera, i evo, posle skoro 10 godina mislim da ne postoji stvar koja bi mogla njega da isprovocira. On je prosto normalan čovek, i uvek sam ranije govorila da možeš da se zabavljaš sa raznim tipovima, ali je jako važno sa kim ćeš napraviti dete. Jednostavno sam i tada mogla, a i dan danas mogu da potpišem, da šta god da se desi sa Milošem nikada nećemo doći do tih pomoćnih situacija, daleko bilo. Normalna je osoba, ne provocira me i samim tim ja spuštam loptu. Trebalo mi je pet godina, deset, trebaće mi možda još 15, nije važno, da naučim da se ponašam kao on, ali sam sve bolja i bolja, jer je on takav", rekla je Marijana u emisiji "Magazin In".

Ćerka Marijane Mićić prvi put na moru
Instagram/Marijana Mićić 

Voditeljka je priznala da je ona ta koja ponekad ume njega da isprovocira, ali da je ponosna na to u kakvu osobu je stasala pored Miloša.

"Naravno! Naišla sam na divnog muškarca koji to ume da izdrži. Priznala sam da je on mene napravio ovakvu kakva sam sada", rekla je u pomenutoj emisiji.

Voditeljka i njen partner su se odlično snašli u ulozi roditelja, a malena Ana, koja će uskoro napuniti godinu dana, oplemenila je njihove živote.

"Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom sreće. Niko nam ne pomaže, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja je čuva, to je zdravo i za mene i za bebu", rekla je Marijana pre nekoliko meseci za "Srpski Telegraf".

Još fotografija Marijane i Miloša pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna