Voditeljka Dragana Kosjerina uživa u ljubavi sa stomatologom Bojanom Perduvom od početka 2018. godine, a otkako su se verili svakodnevno se susreću sa pitanjem kada će svadba. Par se ne opterećuje očekivanjima drugih, a odlaskom pred matičara posebno.

"Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom, takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da taj trenutak podelim sa dragim ljudima", ispričala je voditeljka nedavno za Hello! i istakla da je suprug podržava u svemu, a posebno u njenom poslu.

"On je vema samosvestan i ambiciozan čovek, koji u tome ne vidi ništa sporno. Uostalom, deo mog posla je eksponiranje. Ništa mu ne smeta. Upravo me on nekad motiviše da budem otvorenija", rekla je Kosjerina nedavno za medije. I dok svi iščekuju lepu voditeljku u venčanici, ona uživa u svakom trenutku koji provodi sa svojim dragim. Sada mu je emotivnim rečima čestitala rođendan i najavila lepše godine koje dolaze.

"Srećan ti rodjendan, moj Bo. Za sve lepše godine", poručila je voditeljka svom vereniku.

Još fotografija Dragane Kosjerine i Bojana Perduva pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / dragana.kosjerina Lepa voditeljka uživa sa momkom Bojanom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna