Kad je lepoticaGreta Skaki počela da se zabavlja sa rođakom, njena porodica je burno reagovala. Otac, Italijan, bio je očajan kad je saznao da je njegova ćerka ušla u ljubavnu vezu sa sinom njegove sestre. Bio je to skandal.

Uprkos razdoru koji je unela u porodicu, slavna glumica je tada odlučila da se uda za Karla Mantegacu, čoveka kojeg je nazivala svojom "stenom". Zvezda italijansko-australijskog porekla je dugo patila posle razlaza sa glumcem Vinsentom Donofriom, s kojim je dobila i ćerku Lejlu. 

"Zbog te ljubavi sam bila čak prekinula i karijeru", pričala je Greta kasnije. "Volela sam ga ludo, bila je to strast kakva se ne može utoliti. Bilo je bolno pa i zastrašujuće."

greta skaki i vinsent donofrio 0379662937.jpg
Profimedia 

Kad se ta ljubav završila, Greta se okrenula Karlu. "Bili smo dugo prijatelji pre nego što se među nama bilo šta desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mestu porodici“, rekla je svojevremeno Greta.

Italijanski rođaci su bili ogorčeni. "Mom ocu je to bilo posebno teško, Karla je naročito voleo. Bili su bliski prijatelji, a posle onog što se desilo među nama dugo nisu govorili", objašnjavala je glumica. "Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni."

greta skaki 0125946593.jpg
Profimedia 

Dugo je Greta ćutala o ovoj temi, a tek nedavno je otkriveno da su se Karlo i ona ipak rastali. Kako pišu britanski mediji, i dalje su ostali u prijateljskim odnosima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna