Katarina Grujić pre veze sa Markom Gobeljićem uglavnom je svoje partnere krila od javnosti, a u početku je to bio slučaj i sa fudbalerom. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a pevačica nije želela javno da eksponira njihovu ljubav sve dok nije osetila da je on "onaj pravi".

Par je počeo da se zabavlja u junu 2020. godine, ali su prvih nekoliko meseci, do septembra, skrivali romansu, što je Kaća i priznala jednom prilikom.

katarina grujic 4.jpg
Instagram / katarinagrujic.doll 

"Mesecima smo krili da smo u vezi, kako zbog njegovog posla tako i zbog mog. Nekada, kada ljudi mnogo znaju, spremni su na sve načine da unište tuđu sreću, valjda to rade iz svog nezadovoljstva. Mi se ne plašimo ničega, stravno nam je lepo u vezi. Uživamo, a najbitnije je da smo zaljubljeni i da se volimo. Šta drugi pričaju, to je nebitno. Smatram da je pravi trenutak bio da obelodanimo to za njegov rođendan. On se složio sa tim i bio je oduševljen. Mislim da je to prava ljubav čim sam se ja usudila nakon toliko godina da objavim sliku sa svojim partnerom. On je pravi džentlmen i gospodin. Meni se najviše dopao njegov karakter i njegova ličnost", rekla je pevačica svojevremeno u emisiji "DeToxic".

Nakon godinu dana ljubavi, Marko je u junu 2021. zaprosio Katarinu, a u avgustu iste godine organizovali su intimno građansko venčanje na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, koji pevačica izdaje za različite proslave. Budući da je Kaća tada bila u drugom stanju, par je želeo da ljubav kruniše brakom samo u krugu kumova, najuže porodice i nekoliko najbližih prijatelja.

katarina grujic 3
Instagram / katarinagrujic.doll 

U decembru 2021. godine Katarina i Marko postali su roditelji devojčice Katje, a u junu 2022. u Beogradu su organizovali crkveno venčanje i veliko svadbeno slavlje za više stotina zvanica.

katarina grujic marko gobeljic porodiliste
ATA / Antonio Ahel 

Svadbu je, međutim, obeležio jedan nemili događaj, kada su pripadnici obezbeđenja oterali novinare koji su se okupili ispred hotela u kom se održavalo slavlje, a Katarinina kuma, pevačica Andreana Čekić, nakon toga je ispričala da je ovo iznerviralo mladu.

"Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli, ona se jako iznervirala, kaže: ''Kumo, pogledaj ovo''. Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome", rekla je Čekićeva tada u emisiji ''Premijera".

Iako se ubrzo nakon porođaja vratila poslu, Kaća je nedavno ispričala da joj energije ne manjka, jer je bila spremna na sve obaveze koje majčinstvo nosi.

"Kada sam ostala trudna, ja sam bila spremna na to, vrlo sam dobro znala kakva ozbiljnost i kakva uloga me čeka u životu. Imala sam podršku supruga, porodice, a i ja za svoje godine mnogo ozbiljnije i trezvenije razmišljam, vidim i po mojoj generaciji, kao da je moje razmišljanje osobe od 40 godina, a oni su u 30-im. Znala sam šta me čeka, ali ja sam to želela, tako da nisam imala neki problem, znam da dosta žena upadne u postporođajnu depresiju i žao mi je zbog toga. Ali najvažnija je tada podrška vaših najbližih", istakla je ona pre nekoliko nedelja u emisiji "Premijera".

Fotografije sa crkvenog venčanja i svadbe Katarine Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna