Ubrzo posle porođaja Katarina Grujić vratila se na scenu, a ovog leta spojila je posao i zadovoljstvo, pa je veći deo vremena provela u Crnoj Gori gde je radila, ali i odmarala sa devetomesečnom ćerkicom Katjom.

Falio joj je jedino suprug, fudbaler Marko Gobeljić, koji zbog obaveza nije mogao sve vreme da bude sa njima.

"Ja sam od svoje sedme godine provodila celo leto u Budvi sa roditeljima, a sada sam uspela da spojim i posao i privatni život i uspela sam da se lepo organizujem da mi ne padne teško stvarno, i mislim da mi je ovo najlepše leto do sad. Naravno, falio nam je Marko, on je zbog svojih poslovnih obaveza ostao u Beogradu mesec dana i bili smo razdvojeni, nedostajao nam je mnogo, kao i mi njemu. Ali mladi smo, zdravi, pravi, on ima svoj posao, ja svoj, kad je imao dva dana slobodno pridružio nam se, prvim letom je doleteo, tako da smo ta dva dana iskoristili", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

katarina grujic 5.jpg
Instagram / katarinagrujic.doll 

Malena Katja je u horoskopu Strelac, a iako ne obraća mnogo pažnju na astrološke aspekte, Kaća je sigurna da će sa naslednicom imati dobar odnos.

"Ne idem kod astrologa, sve radim po svom osećaju, ali ja se sa Strelčevima odlično slažem, imam puno prijatelja koji su Strelčevi, tako da mislim da će biti ozbiljno prijateljstvo zmeđu mame i ćerke", kroz smeh je rekla pevačica.

Dok nije imala dete, Katarina je slobodno vreme između nastupa koristila za odmor, dok ga sada provodi sa naslednicom. Iako njen posao podrazumeva da bude budna do kasnih sati, pevačica kaže da joj ne fali energije i da uživa u vremenu sa ćerkom.

katarina grujic marko gobeljic ispred porodilista
ATA / Antonio Ahel 

"Kada sam ostala trudna, ja sam bila spremna na to, vrlo sam dobro znala kakva ozbiljnost i kakva uloga me čeka u životu. Imala sam podršku supruga, porodice, a i ja za svoje godine mnogo ozbiljnije i trezvenije razmišljam, vidim i po mojoj generaciji, kao da je moje razmišljanje osobe od 40 godina, a oni su u 30-im. Znala sam šta me čeka, ali ja sam to želela, tako da nisam imala neki problem, znam da dosta žena upadne u postporođajnu depresiju i žao mi je zbog toga. Ali najvažnija je tada podrška vaših najbližih", istakla je Kaća Grujić u pomenutoj emisiji.

Fotografije sa venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna