Hrvatska voditeljka Daniela Trbović (59) srpskoj publici postala je poznata kao domaćica tamošnjeg izdanja kviza "Najslabija karika", crnka britkog jezika i neretko hladnog izraza lica.

Van kamera Daniela je nasmejana i vedra dama, koja se dugi niz godina borila sa zdravstvenim problemom - miomom - vrstom dobroćudnog tumora koji nastaje u materici ili oko nje. Kako je ispričala, kod lekara je išla redovno i ovaj problem pratila dugi niz godina, a tokom trudnoće je zbog toga morala da miruje. Deset godina nakon rođenja sina Lovre, počele su velike tegobe.

Daniela Trbović
Youtube / Printscreen / Najslabija karika 

"Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom. Ostala sam trudna bez problema, ali sam morala da održavam trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to ležanje", ispričala je voditeljka u emisiji "Dr. Becka".

Kada su, deceniju posle porođaja, počela krvarenja i jaki bolovi, odmah se obratila lekaru. Rezultiralo je vađenjem materica i jajnika.

"Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam da idem na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove. Nakon toga su izvadili i matericu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju", objasnila je Daniela.

Daniela Trbović
Youtube / Printscreen / DigiLab NSK Podcasti 

Voditeljka je naslednika Lovru, koji danas ima 22 godine, dobila sa bivšim mužem Šimom Vlajkijem, s kojim je bila u braku od 1997. do 2005. godine.

Kviz "Najslabija karika" vodila je u periodu od 2004. do 2010. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna